Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Surpriză imensă din partea lui Ionuţ Radu! Adio, Inter! Unde va juca românul din sezonul viitor

NEWS ALERT | Surpriză imensă din partea lui Ionuţ Radu! Adio, Inter! Unde va juca românul din sezonul viitor

Stranieri

Comentarii

Presa din Italia scrie despre situaţia portarului român Ionuţ Andrei Radu, pe care Inter Milano ar dori să-l răscumpere de la Genoa, după un sezon foarte bun făcut în Serie A.

Conform CalcioLine.com, Radu e însă decis să nu revină la formaţia milaneză, în condiţiile în care la Inter ar fi cu siguranţă doar rezervă, fiind în cel mai bun caz a doua opţiune, după Samir Handanovic. "Radu nu vrea să se întoarcă la Inter", notează italienii, care precizează că românul a luat deja o decizie pentru viitorul sezon.

Radu şi-ar dori să continue la Genoa încă un an, dar va lua în calcul transferul la o altă echipă, doar dacă va avea garanţia că va fi titular.

În vârstă de 21 de ani este cotat deja la 12 milioane de euro, fiind cel mai valoros jucător român în activitate. Goalkeeperul se pregăteşte să evolueze cu România U21 la Campionatul European din Italia, iar o prestaţie bună la turneul final l-ar putea aduce în atenţia altor echipe.



Radu este deja în vizorul Sevillei şi al altor formaţii din Serie A, însă Inter ar avea un as în mânecă pentru aducerea sa, în condiţiile în care milanezii au o clauză de răscumpărare a portarului român (12 milioane de euro). Totuşi, în condiţiile în care Radu vrea să fie titular, e greu de crezut că ar accepta oferta fostei echipe.

"Vreau să mai stau un an la Genoa! Aici e un club foarte bun, cu fani minunaţi! Aş fi mândru să mai joc aici pentru un sezon", a declarat Radu, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: ionut radugenoainter 

viewscnt
Articole similare