Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Surpriză imensă în Liga I. Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj şi este înlocuit cu un antrenor din Serie A. Numele neaşteptat care preia campioana României

NEWS ALERT | Surpriză imensă în Liga I. Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj şi este înlocuit cu un antrenor din Serie A. Numele neaşteptat care preia campioana Românieigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj trece prin cea mai dificilă perioadă din ultimele trei sezoane, iar Dan Petrescu este foarte aproape de plecarea de pe banca tehnică a campioanei României.

Ultimele două săptămâni au fost de coşmar pentru Dan Petrescu. Deşi parcursul din grupele Europa League a început perfect pentru CFR Cluj, care a reuşit să se impună în deplasarea de la ŢSKA Sofia, scor 2-0, acum, antrenorul campioanei României a declarat că echipa sa nu mai are nicio şansă la calificarea în primăvara europeană.

Măcinată de probleme din cauza accidentărilor şi a focarului de coronavirus, printre indisponibili fiind jucători de bază precum Andrei Burcă, Paulo Vinicius sau Mike Cestor, CFR Cluj a pierdut surprinzător în Liga I, scor 1-2, pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaş, iar în Europa League a fost umilită de AS Roma. Italienii s-au distrat, joi, cu echipa lui Dan Petrescu şi s-au impus fără probleme cu 5-0.

Surpriză imensă în Liga I. Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj şi est înlocuit cu un antrenor din Serie A

Pe lângă problemele pe care le are cu jucătorii indisponibili, Dan Petrescu nu se află în cele mai bune relaţii nici cu şefii clubului. Patronul CFR-ului, Nelu Varga, nu s-a ferit de cuvinte şi, în această săptămână, i-a reproşat nenumărate lucruri antrenorului campioanei României. Iar totul a pornit de la declaraţiile lui Dan Petrescu, acesta susţinând că este foarte aproape de a-şi da demisia de la echipă.

Tot în această săptămână, fanatik.ro a scris că antrenorul român de 52 de ani este în negocieri avansate cu Al Nassr, din Arabia Saudită, unde oficialii clubului au pregătit un salariu anual de 2,5 milioane de euro pentru Dan Petrescu.

Astfel, au apărut deja informaţii despre posibilul înlocuitor al antrenorului român pe banca tehnică a CFR-ului. Presa din Italia scrie că Leonardo Semplici a fost deja contactat de oficialii campioanei României pentru o eventuală colaborare. 

Italianul de 53 de ani a mai pregătit în carieră echipe precum Pisa, Arezzo sau Figline, însă marea performanţă a reuşit-o la SPAL, echipă pe care a preluat-o în decembrie 2014, a luat-o din Serie C şi a dus-o până în prima ligă. În sezonul 2016/2017, Semplici a reuşit cu SPAL accederea în Serie A, însă, din cauza rezultatelor dezamăgitoare din sezonul trecut, antrenorul a fost demis de pe banca echipei, în luna februarie a acestui an, iar de atunci este liber de contract şi interesat de o eventuală colaborare cu CFR Cluj, conform jurnaliştilor italieni.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare