Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Surpriză imensă în Liga I. Un antrenor care a făcut minuni în Serie A o preia pe Universitatea Craiova: "S-a negociat deja"

NEWS ALERT | Surpriză imensă în Liga I. Un antrenor care a făcut minuni în Serie A o preia pe Universitatea Craiova: "S-a negociat deja"galerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova a ajuns deja la două demiteri de antrenori în actualul sezon, însă acum Mihai Rotaru pregăteşte o adevărată lovitură pentru a câştiga lupta la titlu cu FCSB şi cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova a câştigat meciul de la Poli Iaşi, scor 3-0, şi a pus capăt seriei de şapte meciuri consecutive fără victorie în Liga I. Astfel, oltenii au început din nou să spere la titlu, iar Mihai Rotaru pregăteşte o lovitură importantă pentru banca tehnică a echipei.

După ce presa din Italia a scris că Leonardo Semplici este marele favorit să o preia pe Universitatea Craiova, Dumitru Dragomir a dezvăluit că oficialii oltenilor negociază cu un antrenor italian.

NEWS ALERT | Surpriză imensă în Liga I. Un antrenor care a făcut minuni în Serie A o preia pe Universitatea Craiova: "S-a negociat deja"

"În orice caz, la Craiova nu mai vine Laurenţiu Reghecampf pentru că nu mai vrea, vrea să se ducă în altă parte. Am mai auzit şi de altă variantă, dar nu se leagă.

Cea mai bună variantă e să-l pună pe Cîrţu până în vară. Cîrţu e băiat deştept şi antrenor mare. Nu ştiu dacă ar accepta.

Ştiu ceva, dar nu pot să dau în presă. Este un antrenor străin, Adrian Thiess a negociat, dar m-a rugat să nu spun nimic până nu se realizează. E un antrenor care nu a mai fost în România, are paşaport italian" , a spus Dumitru Dragomir la Look Sport.

În vârstă de de 53 de ani, Leonardo Semplici a fost dorit şi de CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu, însă, până la urmă, oficialii campioanei României l-au preferat pe Edward Iordănescu. Antrenorul italian a mai pregătit în carieră cluburi precum Pisa, Arezzo sau Figline, însă marea performanţă a reuşit-o la SPAL, echipă pe care a preluat-o în decembrie 2014, a luat-o din Serie C şi a dus-o până în prima ligă. În sezonul 2016/2017, Semplici a reuşit cu SPAL accederea în Serie A, însă, din cauza rezultatelor dezamăgitoare din sezonul trecut, antrenorul a fost demis de pe banca echipei, în februarie 2020, iar de atunci este liber de contract.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare