Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Surpriză în Liga 1! Revenire neaşteptată a super fotbalistului străin. A confirmat totul în direct

NEWS ALERT Surpriză în Liga 1! Revenire neaşteptată a super fotbalistului străin. A confirmat totul în direct

Superliga

Comentarii

Potrivit presei din ţara sa natală, Dylan Flores revine în România şi va juca (din nou) pentru Poli Iaşi.

Surpriză în Liga 1: Dylan Flores s-a înţeles cu Poli Iaşi şi revine în România

Dylan Flores revine în Liga 1. Fotbalistul costarican s-a despărţit de actuala sa echipă, LD Alajuelense, şi a confirmat că va juca din nou în străinătate.

Nu va fi o experienţă nouă pentru costarican, pentru că după propriile-i spuse, Flores revine în România şi va juca la Poli Iaşi. Jucătorul şi-a confirmat noua destinaţie, în direct, în cadrul emisiunii ”120 minutos”.  Potrivit ”Costa Rica Hoy”, Dylan Flores nu s-a mai antrenat alături de fosta sa echipă de sâmbătă, iar între miercuri şi joi va decola spre România, pentru a-şi continua activitatea în Liga 1.

Dylan Flores s-a întors în ţara sa natală în 2020 şi a bifat 37 de meciuri, marcând două goluri. El a mai jucat la Iaşi în 22 de meciuri, adunând 1.765 de minute. Tot în România, Dylan Flores a jucat şi pentru Sepsi Sf. Gheorghe, formaţie unde a marcat de şapte ori. 

Cine este Dylan Flores, stranierul care revine în Liga 1

În vârstă de 27 de ani, Dylan Flores este un mijlocaş ofensiv care a ajuns în România prima dată în 2018.

A bifat două sezoane la Poli Iaşi şi Sepsi Sf. Gheorghe, marcând în total 9 goluri. Anul trecut s-a întors în Costa Rica unde a evoluat pentru Alajuelense. Din 2018, Dylan Flores a evoluat pentru naţionala ţării sale în patru meciuri, fără să marcheze.

Este campion în Costa Rica în două rânduri, cu Deportivo Saprissa. Tot în Costa Rica, Flores a câştigat o cupă. A mai jucat la Tondela, Cartagines şi Uruguay. 

Afla mai multe despre: dylan flores 

viewscnt
Articole similare