Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Suspendare drastică pentru Ştefan Radu după ieşirea nervoasă din finalul meciului cu Inter

NEWS ALERT | Suspendare drastică pentru Ştefan Radu după ieşirea nervoasă din finalul meciului cu Inter

Stranieri

Comentarii

Fundaşul echipei Lazio, Ştefan Radu, s-a ales cu o suspendare severă pentru ieşirea nervoasă din prelungirile meciului cu Internazionale Milano, din returul sferturilor de finală ale Cupei Italiei, anunţă presa italiană.

Potrivit publicaţiei Spazio Milan, fundaşul român a fost suspendat patru meciuri, pedeapsa fiind valabilă doar în Cupa Italiei. Prin urmare, Ştefan Radu va rata dubla cu AC Milan, din semifinalele competiţiei, dar şi finala, în eventualitatea în care echipa sa ajunge acolo.

Sancţiunea a fost motivată de faptul că fotbalistul de 32 de ani a folosit un limbaj nerespectuos la adresa arbitrului, iar după ce a fost eliminat l-a împins uşor pe acesta. 

În minutul 120+2 al partidei de joi seară, mijlocaşul lui Lazio, Sergej Milinkovic-Savic, l-a faultat în careu pe D'Ambrosio, iar Inter a primit penalty.

Ştefan Radu a avut o reacţie nervoasă la adresa arbitrului şi a primit cartonaşul roşu. Icardi a transformat lovitura de pedeapsă şi a egalat la unu, după ce Immobile deschisese scorul în minutul 108. La loviturile de departajare, lazialii s-au impus cu 4-3.

În semifinale, Lazio va întâlni AC Milan, în dublă manşă. Pe 27 februarie este programat meciul tur, la Milano, pentru ca returul să aibă loc pe Olimpico, pe 24 aprilie. Cealaltă semifinală are loc între Fiorentina şi Atalanta.

Afla mai multe despre: stefan radu 

viewscnt
Articole similare