Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Tătăruşanu, tot mai aproape de o despărţire de Lyon! Coupet l-a dat de gol pe portarul român: ”Îi slăbeşte statutul”

NEWS ALERT | Tătăruşanu, tot mai aproape de o despărţire de Lyon! Coupet l-a dat de gol pe portarul român: ”Îi slăbeşte statutul”
Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a picat într-o situaţie nepotrivită la Lyon. Românul venise cu ideea că va fi titular, dar Serginho, tehnicianul lui OL, l-a anunţat pe goalkeeperul român că Lopes este numărul 1 în poarta francezilor.

Fostul mare portar francez Gregory Coupet, antrenorul goalkeeper-ilor de la Olympique Lyon, nu a negat posibilitatea ca internaţionalul român Ciprian Tătăruşanu să părăsească echipa.

"Apreciază să fie într-un mare club ca al nostru, dar situaţia sa îi slăbeşte statutul lui de căpitan al naţionalei", a răspuns Coupet, când a fost întrebat pe reţelele de socializare dacă este adevărat că Tătăruşanu ar putea pleca de la Lyon.

În vârstă de 33 de ani, Ciprian Tătăruşanu a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu FC Nantes, scadentă la finalul sezonului trecut, şi a semnat, la mijlocul lunii iunie, un contract pe trei ani cu Olympique Lyon, valabil până la 30 iunie 2022.

Portarul naţionalei României (61 de selecţii) a trecut la formaţia din Lyon în condiţii financiare mult mai bune. Salariul lui la noua echipă este de 150.000 de euro brut pe lună (faţă de 100.000 la Nantes), în timp ce prima de instalare s-a ridicat la un milion de euro, potrivit presei franceze.

Problema postului de portar la naţională este şi mai delicată cu cât Costel Pantilimon, titular cu peste 40 de meciuri sezonul trecut şi rezerva lui Tătăruşanu la naţională, a ajuns al treilea portar la Nottingham Forest în preferinţele antrenorului Sabri Lamouchi.

Din acest motiv, Contra nu l-a mai chemat pe Pantilimon, însă le-a trimis telegrame de convocare portarilor Florin Niţă (Sparta Praga), Ionuţ Radu (Genoa) şi Silviu Lung (Kayserispor), alături de Tătăruşanu, pentru meciurile cu Spania şi Malta, de luna viitoare.

viewscnt
Articole similare