Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Thiago Silva şi-a anunţat plecarea de la PSG: "A fost ultimul meu meci!". E în negocieri avansate cu un alt club: cu cine semnează

NEWS ALERT | Thiago Silva şi-a anunţat plecarea de la PSG: "A fost ultimul meu meci!". E în negocieri avansate cu un alt club: cu cine semnează

Chelsea

Comentarii

Căpitanul echipei PSG, Thiago Silva, a confirmat, noaptea trecută, că finala Ligii Campionilor a fost ultimul său meci la formaţia franceză.

“Nu voi mai fi aici, dar voi fi un suporter. Voi fi alături de Marqui, Presko şi de toată echipa”, a spus Silva, potrivit site-ului PSG.

La RMC Sport, Thiago Silva a afirmat că va reveni la clubul parizian, însă cu alt rol: “A fost ultimul meu meci la PSG. Sunt trist. Le cer iertare suporteriilor. Le mulţumesc tuturor fanilor pentru afecţiune. Voi reveni, cu un alt rol, la acest club pe care am am ajuns să î iubesc. Vreau să mai joc 3-4 ani şi să particip la Cupa Mondială din Qatar”.

PSG a pierdut finala Ligii Campionilor cu Bayern, 0-1 la Lisabona, după ce Kingsley Coman, fotbalist crescut chiar la Paris, a marcat împotriva fostei sale echipe şi a adus al şaslea trofeu din istorie la Munchen.

Thiago Silva, spre Chelsea!

PSG nu i-a mai prelungit contractul lui Thiago Silva, însă brazilianul nu duce lipsă de oferte. După ce s-a spus că e aşteptat în Premier League, la Everton, sau în Italia la Fiorentina, se pare că acesta şi-a ales viitoarea destinaţie. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat pe contul său de Twitter că Silva e gata să meargă la Chelsea, unde e dorit de Franck Lampard. Astfel, fundaşul va ajunge în cele din urmă în Premier League, negocierile fiind foarte aproape de finalizare.

Afla mai multe despre: thiago silvapsgplecarechelsea 

viewscnt
Articole similare