Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Thierry Henry se întoarce! Legendarul fotbalist va antrena un fotbalist român la noua sa echipă

NEWS ALERT | Thierry Henry se întoarce! Legendarul fotbalist va antrena un fotbalist român la noua sa echipă
Comentarii

Fostul internaţional francez Thierry Henry este aproape de a reveni la formaţia New York Red Bulls, dar de această dată în calitate de antrenor, informează presa internaţională.

Conform unui anunţ făcut de un reputat jurnalist de la Sky Sports, legendarul fotbalist a devenit favorit să preia conducerea tehnică a echipei newyorkeze ca urmare a eşecului suferit duminică în MLS. New York Red Bulls a fost învinsă de New England Revolution, în deplasare, scor 1-0, şi se află pe locul 10 din 12 în Conferinţa de Est.

Astfel, preşedintele clubului New York Red Bulls Oliver Mintzlaff va călători la Londra, în această săptămână, pentru a finaliza negocierile cu Thierry Henry, care a jucat pentru formaţia nord-americană între 2010 şi 2014.

La New York Red Bulls, Henry ar urma să îl pregătească pe mijlocaşul român Andreas Ivan. Transferat vara trecută de la SV Waldhof Mannheim, jucătorul de origine din Piteşti a marcat două goluri şi a dat un assist, în nouă apariţii în acest sezon.

Ajuns la 41 de ani, Henry şi-a început cariera de antrenor în acest sezon, dar a rezistat doar 20 de meciuri pe banca tehnică a echipei AS Monaco.

 

 

Afla mai multe despre: henry 

viewscnt
Articole similare