Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ţinta numărul 1 a lui Guardiola, dezvăluită! Mutarea care va stabili un nou record în lumea fotbalului

NEWS ALERT | Ţinta numărul 1 a lui Guardiola, dezvăluită! Mutarea care va stabili un nou record în lumea fotbalului

Premier League

Comentarii

Presa din Anglia anunţă astăzi că Pep Guardiola şi-a stabilit deja principala ţintă pe piaţa transferurilor, tehnicianul lui City fiind în căutarea unui înlocitor pentru căpitanul Vincent Kompany, care tocmai a fost prezentat drept noul antrenor-jucător al lui Anderlecht.

Conform Daily Mail, Manchester City vrea să-l transfer pe internaţionalul englez Harry Maguire, de la Leicester, considerând că fundaşul central de 26 de ani ar fi înlocuitorul perfect pentru Kompany.

Totuşi, Maguire tocmai a semnat un contract pe cinci ani cu Leicester, iar fosta campioană din Premier League nu vrea să renunţe la jucător.

"Costul transferului ar urma să eclipseze cele 80 de milioane de euro plătite de Liverpool pentru Van Dijk", scriu englezii, ceea ce înseamnă că Maguire ar deveni cel mai scump fundaş din istoria fotbalului dacă va semna cu City.



Maguire a fost lăudat de Guardiola după meciul City - Lecester, scor 1-0, în care campionii Angliei s-au chinuit serios şi au câştigat graţie unei execuţii speciale, de la mare distanţă, a lui Vincent Kompany, omul pe care fundaşul "vulpilor" ar urma să-l înlocuiască.

Afla mai multe despre: guardiolamanchester citymaguireleicester 

viewscnt
Articole similare