Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Toate meciurile din ultima etapă a playoff-ului se joacă în acelaşi timp! De la ce oră se decide campioana în Liga I

NEWS ALERT | Toate meciurile din ultima etapă a playoff-ului se joacă în acelaşi timp! De la ce oră se decide campioana în Liga I

Superliga

Comentarii

Cele trei partide din etapa a 10-a a playoff-ului Ligii I se vor juca duminică, 20 mai, de la aceeaşi oră. Astfel, CFR - Viitorul, FCSB - Astra şi Poli Iaşi - Craiova vor fi transmise în direct, de la 20:45, pe canalele Telekom Sport.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate cele trei partide din ultima etapă a playoff-ului Ligii I să înceapă în acelaşi timp. Iniţial, doar meciurile care decid titlul erau programate duminică, la 20:45, dar lupta pentru locurile de Europa League a făcut ca şi partida dintre Iaşi şi Craiova să se dispute la aceeaşi oră cu jocurile celor de la CFR şi FCSB.

PROGRAM ETAPA 10 PLAYOFF LIGA I

Duminică, 20 mai, 20:45 | CFR - Viitorul Constanţa

Duminică, 20 mai, 20:45 | FCSB - Astra

Duminică, 20 mai, 20:45 | Iaşi - Craiova

"Nu e normal să jucăm luni şi vineri. Trebuie să fie toate meciurile la aceeaşi oră. Luptăm pentru locul 3. Poate unii nu ştiu că locul 3 duce în Europa League. Doar aici se poate întâmpla aşa ceva. E incredibil că nu jucăm la aceeaşi oră cu Viitorul", a declarat Mangia la Look TV.

"Liga a făcut un demers pentru ca toate meciurile să se joace la aceeaşi oră. Trebuie să fie şanse egale pentru toată lumea. Sper ca cine decide să ia în considerare asta. Sunt echipe care se luptă pentru cupele europene", a declarat Adrian Ambrosie la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujprogramliga 1telekom sport,  

viewscnt
Articole similare