Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Tottenham i-a stabilit preţul lui Harry Kane. Oferta NEBUNĂ pe care o pregăteşte Real Madrid

NEWS ALERT | Tottenham i-a stabilit preţul lui Harry Kane. Oferta NEBUNĂ pe care o pregăteşte Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Harry Kane are şanse bune să plece de la Tottenham, iar Real Madrid este principala sa ţintă. Los Blancos sunt pregătiţi cu o mega ofertă, anunţă presa engleză.

Harry Kane (26 de ani) este, fără doar şi poate, cel mai important jucător al lui Tottenham, iar absenţa lui s-a simţit în acest sezon. Cu toate că i-a declarat iubire eternă clubului, englezul a transmis ce trebuie să se întâmple ca să rămână la echipă.

Multe cluburi importante din Europa şi-au manifestat interesul pentru Kane de-a lungul timpului. Atacantul englez a vorbit în cadrul unui interviu despre viitorul său la echipa din capitala Angliei: "Este unul dintre acele lucruri. Nu pot să spun nici nu, nici da. Iubesc Spurs, întotdeauna am iubit Spurs. Dacă simt că nu progresăm ca echipă sau că nu ne îndreptăm în direcţia bună nu o să rămân. Sunt ambiţios şi vreau să fiu un jucător de top", a declarat Kane, potrivit Mirror.

Conform Daily Mail, Tottenham va solicita pentru transferul său suma de 220 de milioane de euro! Dacă s-ar face transferul pentru această sumă, Kane ar putea deveni cel mai scump fotbalist din toate timpurile.

Englezii scriu că Real Madrid este gată să vină cu o ofertă oficială pentru super starul lui Spurs. Doar că din cele 220 de milioane de euro, Real Madrid vrea să scadă cu ajutorul a doi fotbalişti pe placul antrenorului Jose Mourinho.

Este vorba despre James Rodriguez şi Gareth Bale, ambii aflaţi pe lista disponibilizaţilor la Madrid, şi pe lista de preferinţe a lui Mourinho. Real Madrid ar urma să mai plătească alte 120 de milioane de euro lui Tottenham pentru transferul lui Kane.

Atacantul de 26 de ani a crescut la academia lui Tottenham, pentru care a adunat 278 de meciuri, 181 de goluri şi 30 de pase decisive, până în prezent.

Harry Kane este căpitanul naţionalei Angliei, acolo unde a adunat 45 de selecţii şi 32 de goluri.

Afla mai multe despre: harry kane 

viewscnt
Articole similare