Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Transfer de senzaţie la CFR Cluj. Campioana României a dat lovitura şi a adus un fotbalist dintr-un campionat de TOP din Europa

NEWS ALERT | Transfer de senzaţie la CFR Cluj. Campioana României a dat lovitura şi a adus un fotbalist dintr-un campionat de TOP din Europagalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a obţinut victoria în ultimul minut în meciul cu FC Viitorul, graţie golului marcat de Ovidiu Hoban, iar acum campioana României a revenit la un singur punct în spatele liderului FCSB.

CFR Cluj a pierdut jucători extrem de importanţi în ultimele luni, însă jocul echipei lui Edward Iordănescu nu pare să resimtă plecările lui Mihai Bordeianu sau Damjan Djokovic. Cei doi au făcut un cuplu perfect la centrul terenului în mandatele lui Dan Petrescu, perioadă în care ardelenii au dominat fără probleme campionatul din Liga I.

Universitatatea Craiova pare ieşită din lupta pentru titlu, iar marea bătălie se dă între FCSB şi CFR Cluj. Roş-albaştrii şi-au întărit serios lotul cu transferurile lui Radunovic, Vukusic sau chiar Haruţ (DETALII AICI), însă nici oficialii campioanei României nu stau degeaba. Ardelenii au bătut palma cu un mijlocaş central de 25 de ani care evoluează în Eredivisie, unul dintre cele mai puternice campionate din Europa.

NEWS ALERT | Transfer de senzaţie la CFR Cluj. Campioana României a dat lovitura şi a adus un fotbalist dintr-un campionat de TOP din Europa

Anas Tahiri este belgian şi evoluează la Waalwijk, locul 15 din prima ligă a Olandei. Mijlocaşul central este cotat la 550 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, iar în vara acestui an va rămâne liber de contract. Conform looksport.ro, Tahiri s-a înţeles deja cu reprezentanţii CFR-ului, iar la finalul acestui sezon urmează să se alăture lotului pregătit de Edward Iordănescu.

Fotbalistul belgian va avea un salariu lunar de 20 de mii de euro , iar Edward Iordănescu speră ca Tahiri să fie înlocuitorul perfect pentru Damjan Djokovic, plecat în iarna acestui an la Rizespor, echipa pregătită de Marius Şumudică.

Sursa mai sus citată scrie că Tahiri va avea un salariu lunar de 20.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare