Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Transfer de ultimă oră pentru Ionuţ Radu! O echipă de Champions League plăteşte clauza de reziliere! Unde va juca eroul României U21

NEWS ALERT | Transfer de ultimă oră pentru Ionuţ Radu! O echipă de Champions League plăteşte clauza de reziliere! Unde va juca eroul României U21

Stranieri

Comentarii

Prestaţiile senzaţionale de la naţionala României U21 şi momentele excelente din poarta lui Genoa i-au făcut pe şefii lui Inter să ia decizia finală în cazul lui Ionuţ Radu.

Cel mai frumos fotbal din lume se vede cu Telekom Sport PLUS

Portarul român va evolua, din sezonul viitor, la Internazionale Milano. Inter va plăti suma de 10 milioane de euro, atât cât era clauză prin care formaţia din Milano îl poate recupera oricând pe Ionuţ Radu de la Genoa.

Adus la începutul sezonului de Genoa, de la Inter, pentru suma de 8 milioane de euro, Radu a avut evoluţii excelente şi i-a convins pe nerazzurri să achite clauza de răscumpărare.

Presa din Italia notează că Inter va plăti clauza pentru a-l lua pe Ionuţ Radu în proprietate, dar fotbalistul va fi cedat, sub formă de împrumut, pentru încă un sezon la Genoa. Inter îşi doreşte ca Radu, în cazul în care va continua evoluţiile excelente, să ajungă titular în sezonul 2020/2021.

Inter ocupă în acest moment locul 3 în Serie A şi are toate şansele să joace şi în sezonul viitor în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: ionut raduromaniainter 

viewscnt
Articole similare