Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Transfer de VIS pentru Marin! Două cluburi din Serie A se bat pentru semnătura mijlocaşului român

NEWS ALERT | Transfer de VIS pentru Marin! Două cluburi din Serie A se bat pentru semnătura mijlocaşului român

Serie A

Comentarii

Două cluburi din Serie A vor să îl transfere pe mijlocaşul român Marius Marin, care evoluează în prezent pentru Pisa, în Serie B, informează presa italiană.

Este vorba despre Cagliari şi Hellas Verona, ambele interesate de semnătura internaţionalului român de tineret, scrie Tutto Mercato. Cele două cluburi au cerut informaţii despre Marius Marin, în vederea unui transfer în perioada de mercato din vară.

Hellas Verona este una dintre surprizele acestei ediţii din Serie A. Verona ocupă locul al şaselea, cu 35 de puncte, în timp ce Cagliari se află pe 11, cu 32 de puncte.

Mijlocaşul român are 19 prezenţe în acest sezon în tricoul celor de la Pisa, 18 dintre ele în Serie B şi una în Cupa Italiei, şi a reuşit două pase decisive.

Transfer de vis pentru Marius Marin, în Serie A

Marius Marin este, astfel, aproape să îşi îndeplinească visul de a juca pe prima scenă a fotbalului italian. "Obiectivul meu este să ajung în Serie A şi să joc cât mai mult acolo", spunea mijlocaşul, într-un interviu acordat Telekom Sport, interviu în care nu excludea varianta de a juca la un moment dat în Liga 1: "În România este un campionat chiar foarte bun, niciodată nu se ştie. Momentan sunt în Italia şi mă simt foarte bine acolo".

În vârstă de 21 de ani, Marius Marin joacă la Pisa din vara anului 2018, atunci când a fost împrumutat de la Sassuolo. După un sezon, cei de la Pisa l-au transferat definitiv. 

Marius Marin este originar din Timişoara şi şi-a început cariera la Poli, pentru ca în 2016 să fie transferat de Sassuolo, care l-a mai împrumutat, de-a lungul timpului, şi la Catanzaro.

  • 2 - două selecţii are Marius Marin la naţionala U-21
  • 300.000 de euro este cota românului, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare