Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Transfer finalizat într-un final! Vedeta a plecat de la FCSB după 96 de meciuri şi a fost prezentată la noul club OFICIAL

NEWS ALERT Transfer finalizat într-un final! Vedeta a plecat de la FCSB după 96 de meciuri şi a fost prezentată la noul club OFICIALgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a renunţat la unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi străini care au evoluat în fotbalul românesc în ultimii ani. Odată întrerupte competiţiile, Gigi Becali a redus salariile de la FCSB şi a hotărât că e momentul să renunţe la mai mulţi fotbalişti, pentru a salva bugetul clubului. Printre aceştia s-a numărat şi fundaşul stânga Marko Momcilovic (33 de ani), care a fost prezentat, vineri, la noua sa echipă.

Înaintea noului sezon, FCSB s-a întărit cu Buziuc, Briceag şi Sergiu Buş, în timp ce Bălgrădean, Gnohere, Adi Popa, Bogdan Planic şi Marko Momcilovic au plecat. Între timp, şi fundaşul stânga din Serbia şi-a găsit echipă. Marko Momcilovic a revenit în ţara natală, liber de contract.  

Marko Momcilovic, transfer în Serbia la FK Radnicki Nis după 96 de meciuri la FCSB

Fostul fundaş de la FCSB nu a mai jucat pentru echipa lui Gigi Becali din februarie, atunci când a greşit la înfrângerea echipei sale din Gruia, scor 1-0, cu CFR Cluj, iar izbucnirea pandemiei i-a înrăutăţit situaţia. 

Vineri, FK Radnicki Nis, club din prima ligă a Serbiei, a anunţat transferul lui Marko Momcilovic, după ce jurnaliştii din ţara vecină au scris că şi Steaua Roşie Belgrad l-a dorit. 

Fotbalistul exclus de Gigi Becali de la FCSB ar putea debuta pentru noul club în acest weekend. Înaintea partidei, Marko Momcilovic a oferit prima reacţie, după ce a semnat: 

"Aşteptările mele la Radnicki sunt ridicate. Prin experienţa acumulată sper să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele şi să ne întoarcem în competiţiile europene în sezonul următor. Mă aştept să mă integrez rapid şi prin experienţa mea să-mi ajut colegii mai tineri să progreseze. Am fost plecat mult timp în străinătate şi acum am ocazia să demonstrez ce pot, încă o dată, în Serbia", a declarat fostul fundaş de la FCSB, după realizarea transferului. 

Marko Momcilovic a acuzat că a fost umilit la FCSB: "Şi-au bătut joc de mine! Încă o dată"

FOTO: Marko Momcilovic, prezentat oficial la FK Radnicki Nis, după plecarea de la FCSB

Gigi Becali a explicat de ce l-a lăsat pe Marko Momcilovic să plece

”Lui Momcilovici i-am dat o grămadă de bani, e adevărat. Eu sunt mulţumit de băiat, el s-a accidentat nu a jucat un an jumate, nu e vina lui. I-am dat banii, 15.000 pe lună, nu ştiu câţi ani, nu ia nici el bani două luni de zile. 30.000, care e problema?”, a explicat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport, în mai.

Apoi, finanţatorul FCSB le-a explicat tuturor fotbaliştilor la care s-a renunţat de ce s-au luat măsurile radicale: "Eu m-am pus să salvez vaporul meu, să nu se înece vaporul meu. Şi de pe vaporul meu, corabia, am aruncat şi eu de pe bord câţiva saci de grâu, de porumb, din care nu mai aveam nevoie să mănânc. Şi am mai aruncat şi nu ştiu ce lucruri, care nu mai erau utile ca să salvez corabia, da?", a mai spus atunci Gigi Becali. 

Marko Momcilovic a fost trecut în şomaj tehnic de Gigi Becali, ceea ce a însemnat şi sfârşitul carierei sale la FCSB. În România, apărătorul lateral a ajuns în 2013, când Pandurii Târgu Jiu l-a adus de la Javor-Matis, din Serbia. 

La FCSB, Marko Momcilovic a fost transferat în 2016, pentru 250.000 de euro. Exceptând ultima parte a perioadei la FCSB, sârbul a fost om de bază, înainte de a se accidenta. 

  • 131 de meciuri a jucat Marko Momcilovic în România, dintre care 96 la FCSB. 

Afla mai multe despre: marko momcilovicmarko momcilovic fcsbfcsbgigi becaligigi becali fcsbplecare marko momcilovictransferuri fcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare