Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Transfer important prins de Gabi Enache! Cu cine a semnat fostul jucător al FCSB

NEWS ALERT | Transfer important prins de Gabi Enache! Cu cine a semnat fostul jucător al FCSBgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Gabi Enache s-a despărţit în această vară de ruşii de la Rubin Kazan, însă nu va sta deloc pe bară. Fostul jucător al FCSB tocmai s-a înţeles cu formaţia sârbă Partizan Belgrad şi a semnat un contract cu gruparea care a încheiat sezonul trecut pe locul 2, după marea rivală, Steaua Roşie Belgrad.

În vârstă de 27 de ani, Enache va rămâne în cantonamentul grupării sârbe şi va pleca în scurt timp în stagiul de pregătire din Slovenia. Este al doilea transfer important prins de Enache după despărţirea de FCSB, mutarea fiind intermediată de agenţii Sasha Empacher şi Marko Vjetrovic, asociaţi ai reprezentantei jucătorului, Anamaria Prodan, într-o firmă  care îl reprezintă şi pe egipteanul Mohamed Salah (Liverpool), desemnat cel mai bun jucător din Premier League în sezonul recent încheiat.

Partizan Belgrad va evolua în preliminariile Europa League în acest sezon. Partizan are în palmares 27 de titluri de campioană (8 titluri în Serbia), ultimul fiind cucerit în sezonul 2016-2017.

5 - cinci selecţii în naţionala României are Gabi Enache, care de-a lungul carierei a mai jucat pentru CS Mioveni, Astra Giurgiu, FCSB şi Rubin Kazan


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: enachetransferpartizan 

viewscnt
Articole similare