Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Transfer oficial la CFR Cluj! Un super fotbalist a semnat pe doi ani: Dan Petrescu, în culmea fericirii: "Clauza a fost achitată"

NEWS ALERT | Transfer oficial la CFR Cluj! Un super fotbalist a semnat pe doi ani: Dan Petrescu, în culmea fericirii: "Clauza a fost achitată"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să dea o nouă lovitură la nivelul lotului, iar Dan Petrescu se poate declara mulţumit. Campioana României s-a înţeles cu atacantul dorit şi de FCSB, Sergiu Buş, iar în aceste zile a reuşit să achite şi clauza de transfer a lui Kevin Boli.

CFR Cluj are de gestionat câteva situaţii cu fotbaliştii din lot în această vară. Contractele anumitor jucător importanţi au expirat pe 30 iunie, iar singurul care nu a semnat prelungirea până la finalul sezonului e George Ţucudean. Totuşi, campioana României a anunţat că poate produce o surpriză în privinţa lui George Ţucudean, conform oficialului Bogdan Mara. 

În tot acest timp, Dan Petrescu a dorit un lot stabil şi pentru următorul sezon şi i-a cerut coducerii să-i rezolve situaţia lui Kevin Boli, care era doar împrumutat de la Guizhou Hengfeng, din China. 

O nouă lovitură pentru CFR Cluj. Campioana i-a achitat clauza lui Kevin Boli

Unul dintre favoriţii lui Dan Petrescu, Kevin Boli, a semnat un contract valabil pe două sezoane cu CFR Cluj, după ce în acest sezon a fost doar împrumutat de la echipa din China. Astfel, campioana a reuşit să-şi asigure serviciile unuia dintre cei mai buni jucători străini, care au jucat în fotbalul românesc

Marele anunţ a fost făcut de oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco. Clubul a scos bani din conturi pentru a-l cumpăra pe unul dintre preferaţii "Bursucului" "A fost achitată acea clauză către chinezi, a fost cumpărat. Din punct de vedere al clubului CFR Cluj, lucrurile sunt clare", a spus Bilaşco, la Fotbal Look.

Este al doilea fotbalist care a semnat cu CFR Cluj în această vară, după ce Sergiu Buş a fost convins să aleagă clubul din Gruia, în detrimentul FCSB.

Până la finalul acestui sezon, CFR Cluj se va putea baza şi pe Giedrius Arlauskis şi Lacina Traore, care au semnat prelungirile înţelegerilor. Totuşi, portarul lituanian va pleca după ultimul meci din Liga 1. Giedrius Arlauskis s-a înţeles cu un club din zona Golfului

Ce spunea în urmă cu scurt timp Kevin Boli, ultimul "transfer" al lui CFR Cluj

Fundaşul central ivorian aştepta cu sufletul la gură această mutare, în condiţiile în care aventura sa din China nu a fost aşa cum s-ar fi aşteptat. Kevin Boli recunoştea că îşi doreşte să plece de de la Guizhou: 

"Cei de la Guizhou nu contează pe mine. Aşadar, dacă nu aş găsi un alt club în China, ar fi o surpriză pentru mine să mă întorc la Guizhou. Cea mai bună soluţie ar fi să-mi caut un alt club”, a declarat Kevin Boli pentru Lucarne-opposee.fr, în urmă cu câteva luni. 

19 meciuri şi 1 gol sunt cifrele lui kevin Boli în acest sezon, la CFR Cluj.

900.000 de euro e cota apărătorului central. 

2 titluri de campion al României are Kevin Boli, primul cu Viitorul şi al doilea cu CFR Cluj

viewscnt
Articole similare