Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Transfer spectaculos în Europa! Au plătit clauza şi l-au cumpărat de urgenţă! La ce echipă va juca Luka Jovic

NEWS ALERT | Transfer spectaculos în Europa! Au plătit clauza şi l-au cumpărat de urgenţă! La ce echipă va juca Luka Jovic

Bundesliga

Comentarii

Luka Jovic, fotbalist pe care se bat Real Madrid, Barcelona şi Bayern Munchen, a fost transferat azi! Eintracht Frankfurt a achitat clauza de cumpărare şi a obţinut semnătura jucătorului până în 2023.

Luka Jovic are un sezon formidabil cu Eintracht Frankfurt. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a intrat în atenţia unor cluburi precum Real, Barcelona sau Bayern după evoluţiile fantastice din acest sezon.

Atacantul era împrumutat de Frankfurt de la Benfica, iar nemţii aveau opţiune de cumpărare de doar opt milioane de euro. Frankfurt a plătit suma, iar jucătorul a semnat un contract până în 2023. Este însă puţin probabil ca Jovic să rămână la Eintracht în anul viitor.

Evaluat la 55 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Jovic ar urma să semneze cu un nume uriaş din fotbalul european. Frankfurt cere 70 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului de 21 de ani.

Afla mai multe despre: jovicfrankfurtrealbarcelonabayern 

viewscnt
Articole similare