Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Transfer-surpriză reuşit astăzi de FCSB! Căpitanul Astrei ajunge sub comanda lui Dică! Suma plătită de Becali

NEWS ALERT | Transfer-surpriză reuşit astăzi de FCSB! Căpitanul Astrei ajunge sub comanda lui Dică! Suma plătită de Becali

Superliga

Comentarii

Lovitură dată de FCSB după calificarea în play-off-ul Europa League. Trupa patronată de Gigi Becali a reuşit astăzi transferul lui Alexandru Stan (29 de ani), de la Astra Giurgiu. Fundaşul a lipsit de la antrenamentul de astăzi al Astrei şi urmează să intre în cel mai scurt timp în programul de pregătire al FCSB.

Din informaţiile Telekom Sport, Alexandru Stan a fost în această vară la un pas de Dinamo, însă patronul Astrei, Ioan Niculae, nu a fost de acord.

UPDATE 16:10 | Transferul lui Alexandru Stan a fost confrimat de FCSB în urmă cu puţin timp, prin intermediul site-ului oficial.


  • FCSB va plăti 300.000 de euro în schimbul lui Stan, plus un bonus de 100.000 de euro, dacă echipa se va califica în grupele Europa League.
  • 120.000 de euro pe sezon va încasa fundaşul stânga la noua echipă.

Vicecampioana s-a mişcat rapid după ce a eliminat-o pe Hajduk şi a ajuns la o înţelegere pentru fundaşul stânga, care va fi trecut şi pe lista UEFA pentru dubla cu Rapid Viena.

Transferul lui Latovlevici a picat

FCSB a început negocierile pentru căpitanul Astrei la scurt timp după ce transferul lui Iasmin Latovlevici a picat. Gigi Becali anunţase că Lato va reveni la FCSB, însă mutarea nu s-a mai realizat, după ce cele două părţi nu s-au pus de acord în privinţa banilor ce ar fi urmat să fie încasaţi de jucător la semnătură.

Ajuns căpitan la campioana României din 2016, Alexandru Stan este un jucător polivalent, care evoluează în mod normal pe postul de fundaş stânga, dar poate evolua şi în linia mediană sau în flancul opus.

Vicecampioana căuta un fundaş stânga pentru a suplini absenţa lui Marko Momcilovic, sârbul urmând să revină pe teren abia spre finalul lunii septembrie.

1 - un titlu de campion al României are Alexandru Stan în palmares, cucerit cu Astra Giurgiu, în 2016
158 de meciuri a strâns Stan în tricoul Astrei, grupare pentru care evoluează din iule 2014, când a fost luat liber de contract de la Concordia Chiajna

Afla mai multe despre: alexandru stantransferfcsbastra 

viewscnt
Articole similare