Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | TUN de ultimă oră dat de Gigi Becali. ”L-am luat!” Vârful de 1.3 MILIOANE adus astăzi de FCSB

NEWS ALERT | TUN de ultimă oră dat de Gigi Becali. ”L-am luat!” Vârful de 1.3 MILIOANE adus astăzi de FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dat pe finalul perioadei de mercato o lovitură de proporţii. Conform Fanatik, FCSB l-a transferat pe Adrian Petre, vârful naţionalei de tineret.

Transfer la FCSB! Gigi Becali în culmea fericirii. Adrian Petre a semnat!

”Gata! Am semnat cu Adrian Petre pe un an şi jumătate. Mă bucur mult că am reuşit să îl luăm”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Transferat în 2017 pentru 500.000 de euro, Adrian Petre a reuşit 29 de goluri şi şase assist-uri pentru formaţia daneză, în 82 de meciuri, iar cota sa a ajuns la 1,3 milioane de euro.

Atacantul în vârstă de 21 de ani nu este în cea mai bună formă a sa. Dacă anul trecut a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Esbjerg, în acest sezon cifrele sale sunt fluctuante. Adrian Petre a avut în total 19 apariţii, timp în care a marcat 5 goluri.

Două dintre acestea au fost înscrise în Cupă. În acest moment, Adrian Petre este cotat pe transfermarkt.com la 1,3 milioane de euro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe