Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | U Craiova pierde tot. Ofertă de ultimă oră şi pentru celălalt golgheter. La ce forţă a Europei ar putea ajunge

NEWS ALERT | U Craiova pierde tot. Ofertă de ultimă oră şi pentru celălalt golgheter. La ce forţă a Europei ar putea ajunge
Comentarii

Alexandru Mitriţă, golgheterul Craiovei este deja istorie în Bănie. Pe lângă el, gruparea olteană l-ar putea pierde şi pe Elvir Koljic, al doilea marcator al echipei.

Craiova poate schimba din mers liniile. Mitriţă a plecat la New York City, iar oltenii i-au adus pe Andrei Cristea şi Carlos Fortes. În schimb, Elvir Koljic, al doilea marcator al oltenilor are oferte şi ar putea ajunge în Rusia.

Cei de la Srpskainfo susţin că Zenit Sankt Petersburg este interesată de transferul lui Koljic de la Craiova. Vârful în vârstă de 23 de ani a marcat 9 goluri în acest sezon în 10 meciuri jucate pentru olteni, iar cota sa de piaţă a explodat. Zenit îl monitorizează, dar oferta ruşilor nu ar depăşi 2.5 milioane de euro, situaţie în care Univeristatea nici nu se gândeşte să renunţe la Elvir.

La Zenit, Elvir Koljic s-ar lupta pentru titularizare cu Artem Dzyuba, fotbalist titular în naţionala Rusiei.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Koljic pe site-ul transfermarkt.com
  • 450 de mii de euro a plătit Craiova pentru a-şi asigura serviciile bosniacului
  • În 17 meciuri jucate pentru Craiova şi Krupa, Koljic a marcat de 17 ori

Afla mai multe despre: elvir kokjicu craiovazenit sankt petersburg 

viewscnt
Articole similare