Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | U Craiova ratează un transfer pe care îl credea rezolvat: "Aveam precontract semnat, dar nu s-a mai urcat în avion"

NEWS ALERT | U Craiova ratează un transfer pe care îl credea rezolvat: "Aveam precontract semnat, dar nu s-a mai urcat în avion"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, a dezvăluit că oltenii au ratat, în această vară, un transfer pe care îl credeau rezolvat, motiv pentru care rămâne rezervat în privinţa aducerii lui Alex Ioniţă, deşi jucătorul este la un pas de a fi împrumutat de la CFR Cluj.

"Când se va concretiza (n.r. - împrumutul lui Ioniţă), cu siguranţă dumneavoastră veţi şti primii. (...) E dificil, vă dau un exemplu. Pentru un jucător am cumpărat şi biletele de avion, precontract semnat şi nu s-a mai suit. Deci un transfer poate cădea în orice moment", a declarat Corneliu Papură.

Antrenorul Universităţii Craiova este încrezător înaintea dublei cu Sabail, din Azerbaidjan, din primul tur preliminar al Ligii Europa. Craiova va disputa primul meci în deplasare. Turul va avea loc la 11 iulie, iar returul la 18 iulie.

"Am jucat cu Qarabag (n.r. - meci amical), o echipă puternică, UEL, UCL. Investesc mult în fotbal. Nimic nu e jucat dinainte, dar cred că ne putem califica", a adăugat Papură.

Împrumutul lui Alex Ioniţă, aproape rezolvat

Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report, preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a anunţat că împrumutul lui Alex Ioniţă de la CFR Cluj este aproape rezolvat.

"Se discută cu el despre condiţiile în care poate să vină la Craiova. Ştiu că s-au pus la punct nişte detalii. Ne-am gândit mult timp la soluţia asta cu Ioniţă, vorbeam despre el chiar de prin februarie, înainte de a începe strategia asta de achiziţionare de jucători noi. Noi îl aşteptăm pe Ioniţă să joace cum a făcut-o la Astra, pentru că şi aducerea lui Ioniţă este un efort. Se face un efort financiar, pentru că noi îl luăm în ideea de a-l împrumuta, ci ca să plătim restul de bani la anul şi să rămână al nostru", a dezvăluit preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, la Telekom S port.

Veste mare pentru U Craiova

În ziua revenirii din Austria, oltenii au primit o veste mare. Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit miercuri, a adoptat mai multe decizii, între care şi cea conform căreia U Craiova 1948 Club Sportiv SA poate folosi în competiţii denumirea Universitatea Craiova.

"Am plecat azi dimineaţă, chiar nu ştiam, e un lucru bun. Sincer, mă gândesc doar la ce trebuie să fac eu ca antrenor", a spus Papură.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare