Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | UEFA a comunicat noile date de disputare ale play-off-ului Campionatului European. Când se joacă barajul Islanda - România

NEWS ALERT | UEFA a comunicat noile date de disputare ale play-off-ului Campionatului European. Când se joacă barajul Islanda - România

FRF

Comentarii

Meciul dintre echipa naţională de fotbal a României şi reprezentativa similară a Islandei, din semifinalele play-off-ului Campionatului European, a fost reprogramat pentru data de 4 iunie, la Reykjavik, informează site-ul frf.ro.

UPDATE: Din informaţiile Telekom Sport, Federaţia Română de Fotbal ia în calcul ca echipa naţională să nu se prezinte la meciul cu Islanda, în cazul în care competiţia internă se reia prea târziu sau dacă riscul epidemiologic va mai exista. De punctat faptul că jucătorii aflaţi în vederile selecţionerului Mirel Rădoi au primit deja programe individuale de pregătire.

UEFA a trimis, vineri, o informare către toate asociaţiile naţionale prin care a anunţat datele la care se vor disputa partidele internaţionale din luna iunie.

În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, toate partidele interţări programate iniţial în martie au fost mutate în iunie, în perioada 1 – 9 iunie, ca măsură de precauţie în contextul pandemiei COVID-19.

Când se joacă barajul Islanda - România

Vineri, forul de la Nyon a precizat noile date de disputare la care sunt programate partidele din play-off-ul EURO, turneu final care a fost reprogramat în 2021. Astfel, semifinalele barajului au acum ca dată de disputare ziua de joi, 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marţi, pe 9 iunie. Situaţia pandemiei fiind în evoluţie, aceste date pot suferi modificări.

Reprezentativa României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot pe teren străin, în faţa Bulgariei sau Ungariei.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare