Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Un club din Anglia îi "suflă" jucătorul lui Gigi Becali. Lovitură neaşteptată pe piaţa transferurilor

NEWS ALERT | Un club din Anglia îi "suflă" jucătorul lui Gigi Becali. Lovitură neaşteptată pe piaţa transferurilorgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul român al celor de la Perugia, Vlad Dragomir (21 de ani), este foarte aproape să se întoarcă în Anglia, fiind în vizorul unei formaţiei din liga secundă.

Potrivit jurnaliştilor italieni de la "Tutto Mercato Web", Vlad Dragomir a intrat în vizorul londonezilor la Queen Parks Rangers (QPR), formaţie care activează în Championship, şi care va încerca să oficializeze transferul în zilele următoare.

Un club din Anglia îi "suflă" lui Gigi Becali un internaţional de tineret! Şanse minime ca jucătorul să mai ajungă la FCSB

Perugia a retrogradat în Serie C, dramatic, la lovitură de la 11 metri împotriva celor de la Pescara, iar Vlad Dragomir şi-a exprimat dorinţa de a părăsi echipa, chiar dacă mai are un an de contract. Internaţionalul român de tineret nu duce lipsă de oferte, fiind în atenţia formaţiilor din Serie A, Genoa şi SPAL, dar şi a celor de la FCSB, acolo unde Gigi Becali ar fi dorit să-l integreze alături de ceilalţi internaţionali de la tineret, Florinel Coman, Dennis Man, Răzvan Oaidă, Dragoş Nedelcu, Andrei Vlad sau Olimpiu Moruţan.

Perugia Calcio nu vrea să se despartă de fotbalistul român, însă dacă retrogradarea le-a dat planurile peste cap, iar acum trebuie găsită o soluţie benefică ambelor părţi. Nu este exclus ca Vlad Dragomir să fie cedat doar sub formă de împrumut.

Ultima intrată pe listă este QPR, formaţie care a terminat ultimul sezon din Championship pe locul 13. Nu de mult, în urmă cu şase sezoane, QPR activa în Premier League, însă retrograda după un parcurs modest, terminat pe ultima poziţie. Dacă va ajunge în Anglia, Dragomir ar deveni al doilea fotbalist român din Championship, alături de George Puşcaş.

Vlad Dragomir ar putea reveni în Anglia, la doi ani de când a decis să părăsească pe Arsenal Londra şi să joace la Perugia. Bănăţeanul a activat timp de trei sezoane la academia celor de la Arsenal, însă nu a reuşit să debuteze într-un meci oficial la prima echipă.

  • 8 meciuri are Dragomir la naţionala de tineret a României.
  • 59 de meciuri, un gol şi opt pase de gol are a adunat pentru Perugia Calcio.
  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a fotbalistului, conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare