Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Un club important din Europa a pus ochii pe Florin Andone

NEWS ALERT | Un club important din Europa a pus ochii pe Florin Andone

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a avut parte de un debut apreciat în tricoul formaţiei Brighton & Hove. Fotbalistul român a marcat deja de 3 ori în cele 606 minute jucate, prima sa reuşită venind chiar la debutul în tricoul grupării de pe Falmer Stadium.

Cotidianul turc Sabah notează în ediţia sa de astăzi că Galatasaray Istanbul a redeschis pista Florin Andone, fotbalist pe care îl vânează de mai bine de doi ani.

Echipa la care Hagi a scris istorie l-a dorit pe Andone atât în perioada în care acesta evolua pentru Cordoba, cât şi în perioada în care a îmbrăcat tricoul lui Deportivo la Coruna. ”Galata a oferit 3 milioane de euro pentru el” scria cotidianul Sabah acum trei ani, dar Andone nu a fost vândut atunci de Cordoba.

”Galata a redeschis pista Andone” scrie astăzi aceeaşi sursă, care subliniază că gruparea Cim Bom Bom caută soluţii pentru întărirea atacului. ”Plecarea lui Bafetimbi Gomis a afectat ofensiva Galatei, care studiază acum din nou pista Florin Andone cu ajutorul managerului său” mai scrie sursa amintită.

Cu toate acestea, pare puţin probabil ca Brighton să se despartă de atacantul său. Andone i-a cucerit imediat pe fani şi pe oficialii clubului britanic şi şansele ca el să plece de pe  Falmer Stadium sunt realmente mici. 

Afla mai multe despre: florin andonebrightongalatasaray 

viewscnt
Articole similare