Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Un fost jucător de la CFR Cluj poate da lovitura carierei. Este dorit în La Liga!

NEWS ALERT | Un fost jucător de la CFR Cluj poate da lovitura carierei. Este dorit în La Liga!

CFR Cluj

Comentarii

Juan Carlos, fost jucător la CFR Cluj, ar putea ajunge din stagiunea viitoare în prima ligă spaniolă la Eibar.

Cotat la 950 de mii de euro, fostul mijlocaş de la CFR Cluj joacă în prezent la Huesca, în Liga secundă spaniolă, acolo unde a marcat patru goluri şi a oferit două pase decisive în 25 de meciuri disputate.

Prestaţiile bune din tricoul lui Huesca, îl pot duce pe fostul mijlocaş de la CFR Cluj în La Liga. Eibar este interesată de serviciile sale, iar antrenorul Jose Mendilibar şi-ar fi trimis scouterii să-l urmărească înainte de debutul pandemiei de coronavirus.

Presa iberică notează că Juan Carlos este în continuare sub radarul formaţiei de primă ligă. El a evoluat 46 de meciuri în România pentru CFR Cluj, a marcat de opt ori şi a reuşit nouă pase decisive. În cariera sa, Juan Carlos a mai jucat pentru CD Tenerife, UD Almeria şi Deportivo la Coruna.

La 29 de ani, Juan Carlos are doar două meciuri la nivelul primei ligi din Spania, cea mai mare parte din cariera sa petrecând-o în liga secundă. 

Juan Carlos Real Ruiz joacă din 2019 la Huesca şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei antrenate de Miguel Angel Sanchez ”Michel”. 

Afla mai multe despre: juan carloscfr cluj 

viewscnt
Articole similare