Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Un jucător de la Astra a dat cărţile pe faţă: ”Asta ne-au spus. Am ratat un antrenament” Ce s-a petrecut la meciul cu FCSB

NEWS ALERT | Un jucător de la Astra a dat cărţile pe faţă: ”Asta ne-au spus. Am ratat un antrenament” Ce s-a petrecut la meciul cu FCSB

Astra Giurgiu

Comentarii

Claudiu Belu a vorbit despre situaţia delicată de la Astra Giurgiu. Fotbaliştii sunt neplătiţi de patru luni şi au refuzat să se antreneze înainte de meciul cu CFR Cluj.

Belu a explicat că fotbaliştii aşteaptă ca preşedintele Dani Coman să rezolve situaţia şi banii restanţi să fie viraţi în conturile jucătorilor.

Ne-au spus că azi se liniştesc apele. Aşteptăm să se liniştească, să ne intre banii. Avem încredere în Dani Coman că o să se rezolve situaţia, cum s-a rezolvat întotdeauna. Am ratat un antrenament, dar în rest ne-am pregătit bine şi mergem la CFR ca nişte profesionişti.

Nu voi juca pentru FCSB. Voi juca pentru mine şi pentru Astra. Va fi un meci foarte greu la Cluj, s-a întors şi Dan Petrescu, îi va motiva şi pune foarte bine în teren. A fost greu pentru noi să jucăm neplătiţi şi după un meci mai slab să ni se şi spună că am stat nu ştiu cum în faţa FCSB-ului.

Sper să prindem o zi bună şi să câştigăm cu CFR. Nu ne interesează aceste discuţii. Vrem să ne facem treaba cât mai bine şi să primim ce ni se cuvine”, a spus Claudiu Belu.

Afla mai multe despre: beluastracfr 

viewscnt
Articole similare