Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Un jucător important de la FCSB s-a accidentat la naţională. Ce decizie a luat selecţionerul şi cine îi va lua locul

NEWS ALERT | Un jucător important de la FCSB s-a accidentat la naţională. Ce decizie a luat selecţionerul şi cine îi va lua locul
Comentarii

Jucătorii reprezentativei Under 21 a României, Dragoş Nedelcu şi Marco Dulca, au devenit indisponibili pentru partida cu Portugalia, de vineri, din preliminariile Campionatului European 2019.

Staff-ul medical U21 va încerca recuperarea lor până la partida cu Ţara Galilor, din 14 noiembrie.

În acest context, selecţionerul Daniel Isăilă, antrenorul primei reprezentative, Cosmin Contra, şi jucătorul Răzvan Marin au convenit ca mijlocaşul lui Standard Liege, convocat iniţial la naţionala de seniori, să se alăture lotului U21.

„Sunt foarte bucuros că pot sprijini echipa naţională de tineret într-un moment atât de important. Sper să contribui la încă un pas important pentru calificarea la Euro 2019”, a declarat Răzvan Marin.  

Nedelcu a marcat un gol spectaculos pentru FCSB în ultima etapă de campionat, în victoria 2-1 de pe teren propriu cu Concordia Chiajna. 

Afla mai multe despre: romaniaportugalarazvan marinechipa nationaladragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare