Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Un nou caz de coronavirus în Liga 1. "Rezultatul unei persoane testate a fost pozitiv"

NEWS ALERT | Un nou caz de coronavirus în Liga 1. "Rezultatul unei persoane testate a fost pozitiv"

Fotbal

Comentarii

UTA Arad, proaspăt promovată în Liga 1, a confirmat faptul că are în cadrul clubului o persoană infectată cu noul coronavirus.

UTA Arad ar fi trebuit să evolueze într-o partidă amicală cu CFR Cluj, vineri, însă partida nu se va mai disputa după ce un membru al echipei a fost depistat pozitiv. Astfel, echipa va intra în izolare timp de cinci zile, apoi toată lumea va reface testul COVID-19.

"Jucătorii şi staff-ul primei echipe a UTA-ei au efectuat o nouă testare COVID, cea cu numărul 8 de la instaurarea protocolului medical. Rezultatul uneia din persoanele testate a fost pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic şi medical intră în izolare pentru o perioadă de cinci zile, perioadă la capătul căreia urmează retestarea. Cei care vor avea rezultate negative vor relua activitatea, iar în cazul în care vor exista persoane cu rezultate pozitive, acestea vor rămâne în continuare în izolare. Meciul cu CFR Cluj se anulează", se arată în buletinul informativ oferit publicităţii de arădeni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare