Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Un nou caz de COVID-19 în LaLiga! FC Sevilla a anunţat că un fotbalist a contractat Coronavirus

NEWS ALERT | Un nou caz de COVID-19 în LaLiga! FC Sevilla a anunţat că un fotbalist a contractat Coronavirus

La Liga

Comentarii

FC Sevilla are un caz pozitiv de COVID-19 printre jucători. Andaluzii au anunţat totul printr-un comunicat oficial. Sevilla e al doilea club din LaLiga care anunţă un caz pozitiv de Coronavirus în ultimele zile, după ce a fost depistat unul şi la Real Madrid.

Unul dintre jucătorii Sevillei are COVID-19, iar formaţia de pe "Ramon Sanchez-Pizjuan" a anunţat faptul că fotbalistul e asimptomatic şi are o stare bună, dar va fi izolat de restul colegilor. Trupa lui Julen Lopetegui şi-a anulat antrenamentele pentru moment. Toţi cei de la Sevilla urmează să facă un nou set de teste de COVID-19. Vestea că un jucător are Coronavirus este cu atât mai proastă cu cât mai este doar o săptămână până la meciul tur cu AS Roma, din optimile Europa League.

Caz de COVID-19 la Real Madrid. Mariano Diaz are Coronavirus!

Marţi, 28 iulie, Real Madrid a anunţat oficial că Mariano Diaz a contractat Coronavirus. Fotbalistul e izolat şi va fi retestat peste câteva zile. Ceea ce înseamnă că nu se putea antrena, iar Zidane nu îl va puteaa folosi în meciul contra lui Manchester City, de pe Etihad. Real Madrid se va deplasa la Manchester, unde trebuie să întoarcă un 1-2 din tur şi să se califice în sferturile din Liga Campionilor. Misiunea lui Zidane & Co. este cu atât mai grea cu cât nu se vor putea baza pe jucătorul care este infectat cu COVID-19. Ceilalţi fotbalişti ar fi în pericol întrucât Mariano se antrena singur, iar acum va sta izolat.

De la Real Madrid, Luka Jovic a fost şi el suspect de COVID-19, însă în cele din urmă atacantul sârb a fost testat negativ.

Afla mai multe despre: fc sevillacovid-19cazlaliga 

viewscnt
Articole similare