Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Un nou transfer ISTORIC pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez pleacă de la Juventus şi semnează cu un alt club uriaş: "Da, se poate face"

NEWS ALERT | Un nou transfer ISTORIC pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez pleacă de la Juventus şi semnează cu un alt club uriaş: "Da, se poate face"

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Zinedine Zidane le dă din nou speranţe fanilor Realului, după ce nu a negat zvonurile despre posibila revenire a lui Ronaldo pe Santiago Bernabeu.

În urma eliminării lui Juventus din Liga Campionilor în faţa lui Porto, mai multe zvonuri despre viitorul lui Ronaldo au început să apară. Presa specula că portughezul ar fi nemulţumit de condiţiile din Torino şi că ar dori o revenire surprinzătoare la Real Madrid. Jucătorul a negat aceste speculaţii, spunând că vrea să rămână până la sfârşitul contractului său, în 2022, dar o declaraţie senzaţională a lui Zidane le-a dat o fărâmă de speranţă fanilor ”los blancos”.

Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid?

Întrebat despre o posibilă revenire a starului portughez, Zidane a evitat să dea un răspuns clar, dar a lăsat de înţeles că sunt şanse ca Ronaldo să revină la Real Madrid: ”Dacă sunt adevărate zvonurile despre revenirea lui Ronaldo la Real? Da, pot fi adevărate... Cu toţii îl ştim pe Cristiano, dar el e jucătorul lui Juventus acum şi trebuie să respectăm asta. O să vedem ce va fi în viitor”, a declarat Zidane la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Atalanta.

Acum, însă, Real Madrid trebuie să se concentreze pe accederea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. ”Galacticii” o vor înfrunta marţi seara, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, pe Atalanta, la Madrid. Echipa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 1-0 în manşa tur.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldozinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare