Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Un ”tricolor” s-a accidentat şi nu joacă cu Muntenegru: ”A simţit dureri”. Cine va purta numărul 10 la echipa naţională

NEWS ALERT | Un ”tricolor” s-a accidentat şi nu joacă cu Muntenegru: ”A simţit dureri”. Cine va purta numărul 10 la echipa naţională
Comentarii

Cosmin Contra a susţinut o conferinţă de presă înainte de debutul României în Liga Naţiunilor. Selecţionerul a anunţat că Eric Bicfalvi este accidentat şi nu va juca împotriva Muntenegrului şi a discutat despre omul care va purta numărul 10 la prima reprezentativă.

”Îmi doresc ca băieţii să vină de plăcere la echipa naţională. Să fie conştienţi de responsabilitatea pe care o au atunci când îmbracă tricoul României, să intre pe teren şi să fie mulţumiţi de randamentul lor şi să-i facă fericiţi pe români.

Bicfalvi a simţit nişte dureri, probabil nu vom forţa pentru meciul de mâine. încercăm să-l recuperăm pentru meciul cu Serbia.

Liga Naţiunilor este foarte importantă pentru noi. N-am mai câştigat de mult timp o grupă de calificare şi ar fi extraordinar să câştigăm acum. Ne-ar da mare încredere pentru anul viitor.

Nu mă interesează cine va purta numărul 10. Este o chestiune între jucători, ei îşi vor alege numerele cu care vor juca”, a declarat Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: contraconferintaliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare