Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Universitatea Craiova se desparte de încă un titular. Anunţ oficial: "Îi mulţumim!"

NEWS ALERT | Universitatea Craiova se desparte de încă un titular. Anunţ oficial: "Îi mulţumim!"
Comentarii

Mijlocaşul bulgar Hristo Zlatinski a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru a-şi căuta altă echipă, a anunţat, vineri, preşedintele grupării oltene, Marcel Popescu.

"Zlatinski este un jucător extrem de important, un jucător care a dat mult Craiovei, căruia Craiova îi mulţumeşte şi un adevărat lider. Faptul că după atâţia ani de convieţuire, în care el a fost un exemplu de loitalitate şi dăruire. Trecând Dunărea de mai multe ori, a devenit oltean prin adopţie. Îi mulţumim! Am ajuns la această soluţie, o soluţie care e în linii mari conturată, ca el să îşi găsească un club cât mai repede cu putinţă, pentru că pe 31 (n.r. - august) se termină perioada de transferuri. Ne-am înţeles", a declarat Marcel Popescu, la Telekom Sport.

În vârstă de 33 de ani, Zlatinski a ajuns la Craiova în vara anului 2015, atunci când a fost transferat de la Ludogoreţ Razgrad. În cei trei ani petrecuţi la Craiova, mijlocaşul bulgar a jucat în 111 meciuri şi a reuşit să înscrie nouă goluri şi să dea 13 pase decisive. Zlatinski a câştigat şi un trofeu alături de echipa din Bănie, Cupa României, în sezonul trecut.

Universitatea Craiova s-a mai despărţit în această vară de Alexandru Băluţă, Gustavo sau Vladimir Screciu, jucători pentru care a obţinut aproape şase milioane de euro.

Afla mai multe despre: zlatinskicraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare