Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT UPDATE | S-a încheiat şedinţa decisivă la Dinamo! Ce decizie s-a luat în cazul lui Sergiu Hanca

NEWS ALERT UPDATE | S-a încheiat şedinţa decisivă la Dinamo! Ce decizie s-a luat în cazul lui Sergiu Hanca

Dinamo București

Comentarii

”Pentru mine, Dinamo a murit”, a fost declaraţia dată de Sergiu Hanca, joi seară, după ce soţia sa a fost agresată de fanii dinamovişti. La câteva ore distanţă de la conflictul de la Giurgiu, Hanca a fost băgat în şedinţă de şefii lui Dinamo.

UPDATE 12:45 | S-a încheiat şedinţa de urgenţă de la Dinamo. Situaţia lui Sergiu Hanca rămâne în continuare incertă, în condiţiile în care Dinamo nu doreşte să pună pe liber unul din cei mai bine cotaţi jucători din actualul lot.  Hanca nu mai vrea însă să joace pentru clubul roş-alb, aşa că se va încerca găsirea unei soluţii în zilele următoare.


Fotbalistul a sosit în această dimineaţă la sediul clubului şi negociază plecarea de la Dinamo! Hanca a luat decizia aseară, imediat după meciul cu Astra, şi pare că nu mai poate fi întors din drum.

Enervat la maximum de tratamentul la care a fost supusă soţia sa de către fanii dinamovişti, Hanca le-a transmis şefilor că nu va mai juca niciodată pentru Dinamo: ”Pentru mine, Dinamo a murit în seara asta. Îmi pot da şi 50.000 de euro pe lună, nu mai joc. Nu ştiu ce voi face dacă nu voi reuşi să reziliez contractul”, a spus Hanca pentru doardinamo.ro.

Rămâi pe telekomsport.ro pentru a afla primul ce decizie s-a luat în cazul lui Hanca

Afla mai multe despre: sergiu hancadinamonegocieri 

viewscnt
Articole similare