Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Valentin Gheorghe, prima reacţie despre posibila trecere la FCSB: "Am vorbit cu conducerea, va fi un pas înainte în cariera mea!"

NEWS ALERT | Valentin Gheorghe, prima reacţie despre posibila trecere la FCSB: "Am vorbit cu conducerea, va fi un pas înainte în cariera mea!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Valentin Gheorghe (23 de ani) a vorbit despre posibilitatea de a se transfera la FCSB, pentru a ajuta echipa lui Gigi Becali (62 de ani) în meciul cu Slovan din preliminariile Europa Leauge.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, FCSB a vrut patru jucători de la Astra, pe David Bruno, Vali Gheorghe, Daniel Graovac şi Constantin Dima, însă tratativele s-au blocat pentru că Gigi Becali n-a fost de acord să plătească un comision cerut de impresarii celor patru fotbalişti. Vali Gheorghe a spus că sper să se ajungă la o înţelegere, deoarece ar fi un pas înainte pentru cariera sa.

Totuşi, şi dacă va rămâne la Astra, acesta a asigurat că va da totul pe teren ca să-şi ajute echipa. "A fost o discuţie, nu s-a concretizat. Aşteptăm să vedem dacă cei doi patroni ajung la un consens. Deocamdată, sunt la Astra. Dacă vor rămâne aici, voi da totul pe teren. Dacă voi merge acolo, merg să ajut echipa, pentru că este o situaţie dificilă. Am vorbit şi cu conducerea, va fi un pas înainte pentru cariera mea. Dacă voi rămâne aici, voi rămâne cu sufletul şi voi da totul pentru echipă", a spus Valentin Gheorghe, la Pro X.

Jucătorii Astrei erau deja trecuţi pe lista UEFA de FCSB, dar totul a picat

Miercuri, Telekom Sport a scris în exclusivitate despre intenţiile FCSB de a transfera patru jucători de la Astra şi părea că totul este ca şi bătut în cuie. Numai că situaţia s-a schimbat în momentul în care Gigi Becali a refuzat să achite comisionul solicitat de impresarii jucătorilor. Astfel, aceştia au rămas, cel puţin pentru moment, la Giurgiu. Asta deşi ieri, la ora 21:00, cei patru erau deja trecuţi pe lista UEFA de FCSB, pentru meciul cu Slovan.

Afla mai multe despre: vali gheorghetransferfcsbastranegocieri 

viewscnt
Articole similare