Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Valeriu Răchită a semnat cu Astra Giurgiu! Toate detaliile şi prima declaraţie

NEWS ALERT | Valeriu Răchită a semnat cu Astra Giurgiu! Toate detaliile şi prima declaraţie

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a anunţat luni că Valeriu Răchită (49 de ani) a semnat cu echipa de pe locul 3 din Liga 1. Tehnicianul era liber de contract după despărţirea de Sportul Snagov.

Această mutare nu îl pune deloc în pericol pe Bogdan Andone, pentru că Răchită nu a fost adus pentru a fi antrenor la clubul giurgiuvean. Potrivit comunicatului de pe site-ul oficial al celor de la Astra, Răchită va fi director al compartimentului de scouting şi şef al academiei clubului. 

„Îmi doresc să muncesc în fotbal, nu pot sta fără fotbal, am mai lucrat la clubul lui Ioan Niculae, acum mai bine de un deceniu, când am reuşit acea promovare istorică cu CSM FC Ploieşti, iar acum, liber de contract fiind, am acceptat această ofertă. Voi propune jucători noi, voi analiza jucătorii de la echipa secundă şi nu numai, voi ajuta fotbalistic, cât pot”, a declarat Valeriu Răchită pentru afcastragiurgiu.ro. 

De-a lungul carierei, Vivi Răchită le-a pregătit pe Petrolul Ploieşti, Chimiza Brazi, Astra, Sportul Snagov şi ACS Poli Timişoara. De asemenea, el a mai fost secund al naţionalei României şi la Al Ittihad. 

Afla mai multe despre: valeriu rachitaastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare