Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Verdictul după accidentarea lui Kylian Mbappe a sosit. Ce se întâmplă cu starul francez

NEWS ALERT | Verdictul după accidentarea lui Kylian Mbappe a sosit. Ce se întâmplă cu starul francez

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (21 de ani) a fost scos de pe teren în minutul 33 al finalei Cupei Franţei. Starul francez a fost accidentat după o intrare dură a căpitanului de la Saint-Etienne, Loïc Perrin.

Şefii lui PSG luau în calcul scenariul cel mai pesimist. Din fericire, ultimele rezultate primite de aceştia arată că ligamentele de la glezna lui Mbappe nu au fost afectate.

Mbappe a suferit o entorsă puternică. RMC asigură însă că ligamentele nu sunt afectate, nefiind necesară o intervenţie chirurgicală.

"Mbappe a suferit o entorsă la glezna dreaptă, cu leziune importantă a compartimentului lateral extern. Situaţia va fi reevaluată în 72 de ore", a anunţat PSG.

Chiar şi aşa, nu se ştie momentan dacă starul lui PSG va putea fi folosit împotriva Atalantei, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Partida se va juca pe 12 august.

Atacantul francez Kylian Mbappe s-a accidentat la glezna dreaptă în finala Cupei Franţei, câştigată de Paris Saint-Germain, scor 1-0, în faţa celor de la AS Saint-Etienne. Mbappé a participat în cârje la festivitatea de premiere şi a purtat şi o atelă la glezna dreaptă.

Afla mai multe despre: kylian mbappepsg 

viewscnt
Articole similare