Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Veste proastă pentru Ciprian Tătăruşanu. A semnat cu Lyon, dar viitorul său este nesigur

NEWS ALERT | Veste proastă pentru Ciprian Tătăruşanu. A semnat cu Lyon, dar viitorul său este nesigur

Stranieri

Comentarii

În următoarele trei sezoane, portarul echipei naţionale de fotbal a României, Ciprian Tătăruşanu va juca la Olympique Lyon.

Presa franceză era sigură că transferul românului la echipa lui Jean Michel-Aulas s-a făcut pentru că Lyon vrea să-l vândă pe portarul titular, portughezul Anthony Lopes.

Potrivit Le Progrès, Aulas urma să se întâlnească cu un reprezentant al lui FC Porto pentru a negocia mutarea lui Lopes în Portugalia. Presa din Franţa menţiona de asemenea că portarul cotat la 25 de milioane de euro este dorit şi de Valencia, în Spania, dar şi la AS Roma, acolo unde suedezul Robin Olsen nu a convins.

Le Progrès a revenit astăzi cu o informaţie surprinzătoare. ”Anthony Lopes este la un pas de prelungirea contractului cu Olympiqye Lyon” anunţă sursa citată. Acesta refuzase primele două propuneri de prelungire oferite de Lyon, dar între timp, o a treia ofertă se pare că l-a ”mulţumit” financiar pe portarul născut în Franţa, dar cu cetăţenie portugheză.

 

 

Lopes joacă la Lyon din 2011, fiind crescut în Academia Clubului francez, una dintre cele mai puternice din lume.

Tătăruşanu (33 de ani) a fost adus ca jucător liber de contract. El a jucat în sezonul trecut în 27 de meciuri din Ligue 1, iar în 8 dintre ele nu a primit gol.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanuanthony lopes 

viewscnt
Articole similare