Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Veste proastă pentru Cosmin Contra! Cicâldău, OUT pentru naţionala mare! Mijlocaşul Craiovei va fi apt pentru selecţionata U21

NEWS ALERT | Veste proastă pentru Cosmin Contra! Cicâldău, OUT pentru naţionala mare! Mijlocaşul Craiovei va fi apt pentru selecţionata U21
Comentarii

Alexandru Cicâldău nu va putea onora convocarea de la echipa naţională pentru meciurile cu Norvegia şi Malta din cauza unei probleme medicale. Totuşi, jucătorul va fi apt pentru reunirea naţionalei U21.

Cosmin Contra a primit o veste proastă înainte de meciurile din deplasare ale României cu Norvegia şi Malta. Selecţionerul nu se va putea baza pe serviciile lui Alexandru Cicâldău.

Mijlocaşul Craiovei este accidentat şi va rata acţiunea echipei mari, dar va fi apt totuşi pentru selecţionata U21, care va pleca în perioada următoare în Italia, unde se va disputa Campionatul European din 2019.

După ce au efectuat, în mai multe ”reprize”, vizita medicală, ”tricolorii” mici se vor reuni, pe 6 iunie la Buftea. În data de 7 iunie 2019 vor pleca în Italia, pentru un stagiu de pregătire de opt zile în localitatea Bagno di Romagna. Mai apoi, pe 15 iunie, naţionala lui Rădoi se mută la Forli, în apropiere de Cesena.

EURO 2019 debutează pe 16 iunie, dar România va juca primul meci în data de 18 iunie, cu Croaţia, la San Marino, de la 19:30. Va urma duelul cu Anglia, pe 21 iunie, la Cesena, de la 19:30, iar ultima etapă din grupe ne va pune faţă în faţă cu Franţa, tot la Cesena, pe 24 iunie, de la 22:00.

Afla mai multe despre: cicaldaunationala,  

viewscnt
Articole similare