Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Veste senzaţională pentru Răzvan Lucescu! PAOK a primit punctele înapoi şi reintră în lupta pentru titlu! Derby-ul cu AEK se dispută cu stadionul plin

NEWS ALERT | Veste senzaţională pentru Răzvan Lucescu! PAOK a primit punctele înapoi şi reintră în lupta pentru titlu! Derby-ul cu AEK se dispută cu stadionul plin

Stranieri

Comentarii

Veste absolut fabuloasă pentru Răzvan Lucescu! Comisia de Disciplină a decis să anuleze depunctarea dictată în prima fază şi să le dea înapoi cele trei puncte lui PAOK. Mai mult, a fost anulată şi pedeapsa care-i ţinea pe fanii lui PAOK departe de stadion, astfel că derby-ul cu AEK de azi se va disputa cu casa închisă.

PAOK - Olympiacos a fost anulat după ce o rolă de hârtie l-a lovit pe tehnicianul gazdelor. S-a decis ca echipa lui Lucescu să piardă cu 0-3, să-i fie luate trei puncte şi să joace două meciuri fără spectatori. PAOK era out din lupta pentru titlu.

Azi-noapte, Comisia de Disciplină a decis să anuleze două pedepse dictate în prima fază! PAOK nu va mai fi depunctată, iar suporterii pot veni la stadion începând de azi, de la derby-ul cu AEK. Formaţia lui Răzvan Lucescu revine în lupta pentru titlu.

Decizia care a rămas în picioare este aceea de 0-3 în favoarea lui Olympiacos, dar PAOK anunţă că va merge la TAS.

FANII AU LUAT CU ASALT CASELE DE BILETE

Vestea dată de Comisia de Disciplină a creat isterie la Salonic. Fanii lui PAOK au venit la casele de bilete de la stadion imediat după decizie şi stadionul la derby-ul cu AEK va fi plin. Rămâne de văzut dacă ultraşii vor avea şi o coregrafie specială sau dacă vor evita noi posibile probleme.

Afla mai multe despre: paokrazvan lucescuolympiacos 

viewscnt
Articole similare