Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Veste ŞOC înainte de CFR - Astra. Omrani pleacă de la campioana României: "Va fi în avantajul lui. Îşi va împlini un vis"

NEWS ALERT | Veste ŞOC înainte de CFR - Astra. Omrani pleacă de la campioana României: "Va fi în avantajul lui. Îşi va împlini un vis"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat pentru presa din Algeria că Billel Omrani este pregătit să joace în naţionala africană, dar şi că şi-ar dori un transfer al jucătorului într-unul din primele cinci campioane ale Europei.

Dan Petrescu a acordat un interviu în presa algeriană, pentru Dzfoot.com, în care a vorbit despre unul dintre cei mai buni jucători ai săi din ultimii ani, francezul de origine algeriană, Billel Omrani. "Bursucul" a fost chestionat despre posibilitatea ca Omrani să evolueze pentru naţionala de fotbal a Algeriei, alături de Riyad Mahrez, Hillal Soudani, Sofiane Feghouli sau Ismael Bennacer.

Iată cum a răspuns Dan Petrescu întrebărilor jurnaliştilor algerieni:

(În opinia dumneavoastră, Omrani se află la un nivel internaţional?)

P: "În orice caz, pentru noi, el este un jucător foarte bun. Personal, nu cred că ar avea vreo problemă să joace la naţionala Algeriei".

(Credeţi că a progresat în ultimele luni, sub comanda dumneavoastră?)

P: "Anul trecut a fost unul foarte bun în Europa League. Am marcat multe goluri, iar el a fost foarte eficient. Acum, pentru noi este mai dificil. Numai marcăm atât de mult. Problema cu Billel este că avem o echipă formată din 21 de jucători, iar pentru locurile din compartimentul ofensiv este concurenţă mare. Din moment ce nu a mai marcat în ultima perioadă, nici nu joacă tot timpul"

(Unde credeţi că-şi mai poate îmbunătăţi jocul?)

P: "El este un atacant care poate juca în diferite poziţii. Poate juca în lateral, stânga şi drepata, dar poate juca şi vârf. Unde poate progresa? Aş putea să spune că ar putea fi mai clinic în faţa porţii, pentru a marca mai des. Trebuie să fie mai concentrat. În rest, este foarte util pentru noi: are ambele picioare, este înalt şi puternic. Prin urmare, există doar acest capitol la care pe care al putea să şi-l îmbunătăţească: concentrarea la finalizare"

(Doriţi să-l păstraţi cât mai mult timp la Cluj?)

P: "Desigur că vrem să-l păstrăm, dar dacă se va găsi un club mai bun, va fi în avantajul lui. Vorbesc în principal despre cele cele cinci mari campionate ale Europei. Acolo unde poate face pasul cu adevărat. Şi ştiu că ar fi un vis devenit realitate pentru el. Să progreseze şi să găsească un club mai bun decât Clujul"

Billel Omrani a fost dorit în Premier League

Presa din Sheffield anunţa, în urmă cu câteva luni, că gruparea din Premier League, Sheffield Uninted va demara negocierile cu atacantul francez de origine algeriană de la CFR Cluj, pentru care ar fi fost dispusă să ofere cinci milioane de euro. Înţelegerea nu s-a concretizat, iar Omrani a rămas alături de Dan Petrescu, în campania europeană. CFR Cluj a fost eliminată în "16-imile" Europa League, de Sevilla, fără să fie învinsă: 1-1 la Cluj, 0-0 la Sevilla.

Afla mai multe despre: dan petrescuomrani 

viewscnt
Articole similare