Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Veste uriaşă pentru Cristi Ganea! Ce decizie a luat Athletic Bilbao în privinţa internaţionalului român

NEWS ALERT | Veste uriaşă pentru Cristi Ganea! Ce decizie a luat Athletic Bilbao în privinţa internaţionalului român

Stranieri

Comentarii

Cristi Ganea ar putea rămâne la Bilbao pentru sezonul viitor. Internaţionalul român şi-a anunţat deja intenţia de a lupta pentru titularizare pe San Mames

Real Valladolid negociază în aceste ore transferul fundaşului Mikel Balenziaga de la Athletic Bilbao. Pentru Cristian Ganea, vestea este una foarte importantă pentru că vetereanul din defesniva bascilor era unul dintre concurenţii săi pe acest post.

Revenit după împrumutul la CD Numancia, românul are şanse mari acum să fie oprit în lot de Gaizka Garitano, în condiţiile în care transferul lui Balenziaga la Valladolid se va produce în următoarele ore.

”Vreau să rămân! Când voi primi şansa să arăt ce pot?”

Ganea a fost categoric în privinţa dorinţei sale. Românul nu mai vrea să plece sub formă de împrumut la un alt club şi i-a anunţat deja pe oficialii clubului că-şi doreşte să rămână pe San Mames: ”Vreau să rămân! Nu vreau să plec sub formă de împrumut din nou. Când voi primi şansa să arăt ce pot? Vreau să rămân la Bilbao şi să-mi aştept şansa să pot juca două trei meciuri la rând” a fost mesajul lui Ganea pentru antrenorul Garitano şi pentru oficialii clubului, scrie El Gol Digital.

Românul va primi probabil această şansă în condiţiile în care Balenziaga va pleca la Valladolid. Mai mult, bascii sunt dispuşi să renunţe şi la Lekue (un alt fotbalist care poate juca în rolul de fundaş stânga).

Ganea şi titularul Yuri Berchiche vor rămâne în club şi se vor lupta pentru a evolua în viitoarea stagiune. Cristi Ganea a debutat la Athletic Bilbao în noiembrie 2019. Ganea i-a luat locul lui Aduriz, la scorul de 4-0 pentru echipa sa într-un meci de Cupa Spaniei, contra celor de la Huesca.   

Afla mai multe despre: cristi ganeaathletic bilabogaizka garitano 

viewscnt
Articole similare