Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Veste URIAŞĂ pentru Ianis Hagi. E anunţul momentului în fotbalul belgian!

NEWS ALERT Veste URIAŞĂ pentru Ianis Hagi. E anunţul momentului în fotbalul belgian!galerie foto

Stranieri

Comentarii

Clubul belgian RC Genk negociază transferul mijlocaşului norvegian Sander Berge în Premier League.

Presa din Anglia anunţă că norvegianul Sander Berge de la Genk este la un pas de un acord cu Sheffield United. În ultimele ore însă, un interes absolut surprinzător din partea celor de la Manchester United poate schimba directia in care merge Berge.

”Nu vă pot garanta că la 1 februarie, Sander va mai fi jucătorul nostru. Ni s-au oferit foarte mulţi bani pentru el” a declarat recent Dimitri De Conde, directorul sportiv al grupării belgiene.

Gigantul britanic îl doreşte pe fotbalistul lui Genk la insistenţele antrenorului Ole Gunnar Solskjaer. Se speculează deja în media britanică faptul că Berge ar fi ajuns deja în Anglia, pentru a efectua vizita medicală la Manchester United.

În vârstă de 21 de ani, Berge este considerat cel mai bun jucător de la Genk. El este evaluat în prezent la 22 de milioane de euro, iar în actuala stagiune a marcat de 4 ori în 1987 de minute jucate. Berge evoluează ca mijlocaş central, dar o poate face şi ca mijlocaş ofensiv. Vestea plecării sale pică bine pentru Ianis Hagi, pentru că automat în primul 11 al belgienilor se va elibera un loc de titular. Berge evoluează la Genk din 2017, când gruparea belgiană a plătit pentru el 2 milioane de euro celor de la Valerenga Oslo. 

Afla mai multe despre: ianis hagigenksander berge 

viewscnt
Articole similare