Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Veşti bune din Gruia. Răsturnare de situaţie! Trei fotbalişti testaţi pozitiv cu COVID-19 au primit rezultat negativ la al doilea test

NEWS ALERT | Veşti bune din Gruia. Răsturnare de situaţie! Trei fotbalişti testaţi pozitiv cu COVID-19 au primit rezultat negativ la al doilea test

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj taie nume de pe lista fotbaliştilor infectaţi cu COVID-19. Trei jucători retestaţi de la campioana României au avut rezultatele negative, deci nu au Coronavirus.

Răsturnare de situaţie în cazul testelor pozitive de COVID-19 de la CFR Cluj. Site-ul looksport.ro scrie că trei jucători care efectuaseră ieri testele de Coronavirus au ieşit negativi la a doua testare. Sursa citează mai notează faptul că este vorba despre Cristi Bălgrădean, fostul portar de la FCSB, Cătălin Golofca, şi el fost la FCSB, şi despre Claudiu Petrila.

Cei trei au fost internaţi, ieri, la Spitalul de Boli infecţioase din Cluj şi au efectuat analize mai amănunţite pentru confirmarea infectării cu COVID-19, însă au avut parte de o surpriză. Rezultatele analizelor lui Petrila, Bălgrădean şi Golofca au ieşit negative.

Totuşi, se pare că lucrurile nu stau atât de bine în cazul lui Bălgrădean. Fostul portar de la FCSB, chiar dacă a avut testul negativ, se pare că a stat izolat alături de o persoană infectată din staff-ul clubului. "Pufi" Bălgrădean a stat în acelaşi salon de spital cu Bogdan Aldea, preparatorul fizic al CFR-ului, care a fost confirmat cu Coronavirus.

La CFR Cluj, cazurile de COVID-19 au început să apară sâmbătă, 18 iulie, înainte de meciul cu FCSB, care a şi fost amânat. Alexandru Păun (25 de ani) a fost primul jucător din Gruia testat pozitiv.

Afla mai multe despre: cfr clutestecovid-19coronavirus 

viewscnt
Articole similare