Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Viitorul lui Ionuţ Radu A FOST DECIS. Românul revine la Inter: "Acesta este planul!"

NEWS ALERT | Viitorul lui Ionuţ Radu A FOST DECIS. Românul revine la Inter: "Acesta este planul!"

Stranieri

Comentarii

Crescenzo Cecere, impresarul lui Ionuţ Radu, spune că românul se va întoarce în vară la Inter şi va rămâne la multipla campioană a Italiei.

În exclusivitate pentru site-ul fcinter1908.it, agentul lui Ionuţ Radu, Crescenzo Cecere, a vorbit despre situaţia portarului român, dar şi despre viitorul acestuia.

Despre viitor: " Încă nu am vorbit despre nimic, dar planul nostru este ca Radu să rămână la Inter în sezonul următor. Toate zvonurile care au apărut, inclusiv Udinese, sunt lucruri care nu ne preocupă. Genoa? Radu lucrează, lucrează pentru sine, nu este nicio problemă. Lumea fotbalului este aşa şi acestea sunt lucruri care se pot întâmpla în această lume ".

Despre împrumutul la Parma: "În ianuarie a existat posibilitatea întoarcerii sale la Inter, atunci această oportunitate nu s-a concretizat. Apoi a existat această ocazie pentru el, de la Parma, să se joace şi am luat-o. Accidentarea lui Handanovic? Radu este un portar care a jucat şi ar fi putut să o facă la Inter, dar atunci am ales aşa"

Despre posibilitatea ca Radu să fie rezerva lui Handanovic: "Planul este ca el să se întoarcă la Inter, apoi vom vedea. Jucătorul a semnat un contract pe 5 ani cu Inter, un contract important pe care puţine echipe îl pot susţine în Italia şi, prin urmare, va rămâne cu Inter. Urmaşul lui Samir? Dacă va merita şansa asta, atunci aşa se va întâmpla ”.

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare