Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Wimbledon 2020, anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Simona Halep rămâne deţinătoarea trofeului cel puţin încă un an

NEWS ALERT | Wimbledon 2020, anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Simona Halep rămâne deţinătoarea trofeului cel puţin încă un an

Simona Halep

Comentarii

Ediţia din 2020 a turneului de la Wimbledon a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19, au anunţat, miercuri, organizatorii competiţiei.

  • Turneul era prevăzut în perioada 29 iunie -12 iulie, dar a fost anulat în urma situaţiei sanitare din Marea Britanie.
  • Simona Halep a câştigat ultima ediţie a turneului de la Wimbledon, la simplu feminin, iar sârbul Novak Djokovici, la simplu masculin.

Prin urmare, cea de-a 134-a ediţie a turneului de la All England Club nu se va mai ţine în această vară, ci între 28 iunie şi 11 iulie 2021, se precizează în comunicatul de presă publicat pe site-ul competiţiei.

 

 

Este pentru prima dată din 1945 până în prezent când turneul de la Wimbledon nu are loc. De altfel, doar zece ediţii ale turneului de la All England Club nu s-au ţinut, de la înfiinţarea competiţiei în 1877, toate din cauza războiului.

Simona Halep rămâne, astfel, cel puţin pentru încă un an, campioană en titre la Wimbledon, după ce românca a triumfat la ultima ediţie, în 2019, pe iarba londoneză. Atunci, Halep a învins-o în ultimul act pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, şi a cucerit în premieră titlul la Wimbledon.

Afla mai multe despre: wimbledon 

viewscnt
Articole similare