Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ziua şi plecarea de la FCSB. După Marc, Gigi Becali a renunţat la încă un jucător: "Nu mai face parte din lot"

NEWS ALERT | Ziua şi plecarea de la FCSB. După Marc, Gigi Becali a renunţat la încă un jucător: "Nu mai face parte din lot"

FCSB

Comentarii

Atacantul polonez Lukasz Gikiewicz nu mai face parte din lotul FCSB-ului, a anunţat antrenorul vicecampioanei en titre a Ligii 1, Bogdan Argeş Vintilă.

În cadrul conferinţei de presă de dinaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, tehnicianul FCSB-ului a dezvăluit că atacantul polonez nu mai intră în planurile clubului.

"Nu mai face parte din lotul cu care eu lucrez", a declarat, scurt şi la obiect, Bogdan Argeş Vintilă, atunci când a fost întrebat despre situaţia vârfului polonez.

Astfel, după ce FCSB a anunţat, vineri, plecarea fundaşului Andrei Marc, vicecampioana se desparte de încă un jucător adus în vară. În aceste zile, patronul echipei, Gigi Becali, negociază rezilierea contractului polonezului.

Veste bună pentru Gigi Becali. Florin Tănase, apt pentru meciul U Craiova - FCSB

Florin Tănase, care a avut probleme medicale, s-a antrenat normal sâmbătă şi va putea evolua încă din primul minut în derby-ul programat duminică împotriva Universităţii Craiova. În schimb, Soiledis, Momcilovic, Stan, Vlad, Man, Filip şi Nedelcu se confruntă, în continuare, cu probleme medicale.

Meciul dintre U Craiova şi FCSB se joacă duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare