Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Zlatan Ibrahimovic şi-a decis viitorul! Suedezul va continua la AC Milan şi în sezonul viitor: ce contract va avea

NEWS ALERT | Zlatan Ibrahimovic şi-a decis viitorul! Suedezul va continua la AC Milan şi în sezonul viitor: ce contract va avea

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) s-a decis. Va continua la AC Milan pentru încă un sezon, deşi are o vârstă foarte înaintată. Atacantul suedez a marcat zece goluri de la revenirea sa pe San Siro, din ianuarie 2020.

Gazzetta dello Sport anunţă că Zlatan Ibrahimovic s-a decis să mai joace la AC Milan încă un an. Italienii susţin că antrenorul Stefano Pioli a fost decisiv în alegerea suedezului, care va avea un salariu de patru milioane de euro pe an şi bonusuri de performanţă în sezonul viitor.

Ibrahimovic îi conduce pe cei de la Milan din teren, datorită relaţiei sale bune cu antrenorul Stefano Pioli. AC Milan se află pe un trend ascendent în Serie A şi e la un pas să încheie sezonul, unul care părea compromis, pe loc de preliminarii Europa League. Zlatan e important la Milan, nu doar prin prisma golurilor marcate, dar şi datorită faptului că îi motivează foarte bine pe coechipieri.

Contractul lui Zlatan cu AC Milan va fi discutat de părţi în următoarele zile.

Jucătorii l-au susţinut pe Stefano Pioli în dauna venirii lui Ralf Rangnick!

Şefii lui AC Milan era înţeleşi cu Ralf Rangnick, managerul lui RB Salzburg, şi se pregăteau să-l schimbe pe Stefano Pioli la finalul acestui sezon. Însă, jucătorii au intervenit după seria de victorii legată de AC Milan şi au cerut ca antrenorul italian să rămână. Milanezii i-au prelungit contractul acestuia până în 2022.

"Nu este o decizie bazată pe victoriile recente, ci pe baza modului în care Stefano a construit spiritul de echipă şi a stabilit un obiectiv comun, precum şi modului în care a îmbunătăţit performanţa jucătorilor şi colectivului", a declarat directorul general al clubului, Ivan Gazidis, citat într-un comunicat de presă.

AC Milan se clasează pe locul şase în ierarhia din Serie A cu o etapă înainte de finalul campionatului. "Diavolii" au strâns 63 de puncte în 37 de meciuri.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milan 

viewscnt
Articole similare