Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NextGen El Clasico! Vinicius vs Dembele, puştii care vor să domine marele derby Real - Barcelona în anii următori

NextGen El Clasico! Vinicius vs Dembele, puştii care vor să domine marele derby Real - Barcelona în anii următori

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi Barcelona se pregătesc să se întâlnescă de două ori în doar patru zile, în Cupa Spaniei şi în La Liga, iar presa din Spania îi pune faţă în faţă pe doi dintre jucătorii care vor reprezenta viitorul marelui El Clasico: Vinicius (18 ani) şi Ousmane Dembele (21 de ani).

Catalanii trebuie să se gândească ce vor face dupa retragerea lui Leo Messi, iar Real Madrid încă încearcă să revină la forma din trecut, după plecarea lui Cristiano Ronaldo.

Momentan, Dembele îl domină la toate capitolele pe rivalul său brazilian, mai puţin la assist-uri, dar are şi mai multe meciuri jucate, în condiţiile în care brazilianul Realului s-a impus în echipa lui Solari abia după jumătatea sezonului.

Dembele vs Vinicius. cifrele din acest sezon

1. Meciuri: 31 / 25

2. Minute jucate: 1988 / 1416


3. Goluri: 13 / 4
4: Assist-uri: 6 / 8
5. Dribbling-uri reuşite: 81 / 49
6. Şuturi pe poartă: 29 / 25
7. Pase corecte: 796 / 409             

Nu a fost un drum uşor pesntru cei doi. Dembele a suferit o accidentare puternică în primul sezon când nu a jucat prea mult, iar în al doilea an s-a aflat într-un conflict cu conducerea clubului din cauza mai multor acte de indisciplină.

Vinicius a fost promovat de Santiago Solari care l-a luat de la echipa a 2-a a lui Real Madrid.

Dembele este din ce în ce mai important pentru Ernesto Valverde. Francezul a reuşit chiar să îi ia locul de titular lui Coutinho în ultimul timp.

În cazul lui Vinicius, el a devenit un om de bază în echipa lui Real, după venirea la cârma echipei a lui Santiago Solari. Brazilianul a arătat multă maturitate în ultimul timp, mai ales în meciul tur din optimi cu Ajax, când a fost cel mai bun jucător tânăr din teren.

Cum urmăreşti meciurile Real Madrid - Barcelona, din această săptămână.

Prima înfruntare dintre Real Madrid şi FC Barcelona are loc miercuri, de la 22:00, pe Santiago Bernabeu, în cea de-a doua manşă a semifinalelor Cupei Regelui (LIVE TEXT Real - Barca AICI). În tur, cele două echipe au remizat pe Camp Nou, scor 1-1.

Cel de-al doilea joc Real - Barca este programat sâmbătă, tot pe Santiago Bernabeu, în etapa a 26-a din La Liga, partidă care va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1, de la 21:45 (VIDEO).

articol scris de Alexandru Dună

Afla mai multe despre: viniciusdembele 

viewscnt
Articole similare