Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar a comis-o grav pe internet. Abaterea pentru care i-a fost închis contul pe care avea peste 100 de mii de urmăritori

Neymar a comis-o grav pe internet. Abaterea pentru care i-a fost închis contul pe care avea peste 100 de mii de urmăritori

PSG

Comentarii

Neymar (28 de ani) a primit o lovitură grea. Superstarului de la Paris Saint-Germain i-a fost închis contul de Twitch.

Neymar a rămas fără cont de Twitch la doar câteva săptămâni după ce a dezvăluit accidental numărul de telefon al lui Richarlison. Brazilianul, mare fan al jocurilor video, motiv pentru care 110 mii de urmăritori îl urmăreau pe Twitch, a fost interzis pe această aplicaţie din motive care nu au fost specificate.

„În cinci minute am primit deja 10 mii de mesaje. Mulţumesc, Neymar”, declara Richarlison la scurt timp după ce Neymar i-a făcut public numărul de telefon.

Lui Neymar i-a fost închis contul de Twitch

Superstarul lui PSG bănuieşte că vinovat de acest lucru se face chiar Richarlison, colegul său din naţionala Braziliei: „Am fost bannat din cauza porumbelului”, a fost mesajul lăsat de Neymar pe Instagram. Atacantul lui Everton este recunoscut pentru modul în care se manifestă atunci când înscrie goluri, el imitând un porumbel.

Totuşi, motivul pentru care Neymar a rămas fără cont de Twitch timp de şapte zile ar putea fi folosirea nepotrivită a uneia sau a mai multor melodii. Aplicaţia limitează drepturile de autor asupra muzicii în rândul utilizatorilor săi.

Mai exact, cauza ar fi Digital Millennium Copyright Act (DMCA), sud-americanul fiind bannat pentru că a folosit pe fundal melodii pentru care nu deţine drepturi, conform gamerant.com. Neymar nu ar fi primul care păţeşte aşa ceva. Din cauza DMCA ban, mai mulţi gameri cu sute de mii de urmăritori şi-au găsit, de-a lungul vremii, conturile închise.

Afla mai multe despre: neymartwitch 

viewscnt
Articole similare